Duur: 60 min. € 50.00

Wat is yoga eigenlijk:
Yoga ontstond ruim 4.000 jaar geleden in India en is een eeuwenoude wetenschap die door middel van ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen (Asana’s) en meditatie eenheid brengt in lichaam en geest. Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’ of ‘samenbrengen’.Deze eenheid brengt harmonie in het lichaam en geest en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Met yoga zorg je ervoor dat met je lichaam en met je geest meer in balans bent en je minder emotionele druk ervaart. Yoga draagt bij aan een algeheel gevoel van welzijn.

De behandeling: de massage wordt geboden op een grote mat op de grond met je kleding aan (makkelijk zittende kleding is hierbij prettig). De massage bestaat uit een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage, mindfulness.

In de behandelingen maak ik gebruik van verschillende aanvullende technieken en methoden, massages ,adem. Als er iets is wat yogamassage geeft dan is dat ruimte en verbinding. Ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen, maar bovenal ook in je hoofd. De behandelingen zijn mede gericht op bewustwording van eigen lichaam en psyche en het bewust maken van externe factoren die het herstel belemmeren.Je krijgt advies en oefeningen voor thuis.

Yoga heeft een positief effect op fysieke, mentale, emotionele en biochemische aspecten van het lichaam. Hierdoor is het ook uitstekend toepasbaar als therapie.

Vreugde vind je niet in dingen,maar in Jezelf