Duur: 45 min € 42.50                                                                                                                                                   

De Indian Head massage is gebaseerd op de oude Indiaanse geneeswijze de Ayurveda eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India en tot nu toe maakt deze massage onderdeel uit van het dagelijks leven in India. Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam en geest.

Deze Indian Head massage wordt zittend uitgevoerd en richt zich op  het behandelen van de schouders, nek en het hoofd en de drie bovenste chakra’s.In deze belangrijke energiecentra van het lichaam kan de spanning zich snel ophopen. Bedenk maar eens hoe stress vaak direct leidt tot spanning in de schouders en nek, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke ogen en zelfs haaruitval. Met de Indian Head wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht, afgewisseld met ontspannende strijkingen.

Gun jezelf rust,uit rust komt kracht

De Indian Head massage heeft een vitaliserende en kalmerende werking op zowel lichaam als de geest. Daarmee is deze massage bijzonder ontspanning bevorderend! De Indian Head Massage wordt ook veel gebruikt om de gezondheid van het haar te bevorderen.