21 oktober tot 28 oktober 2022

Beleef een retraite op Kreta, het rustige van deel het eiland is een ideale bestemming voor een welness yoga mind & hart retraite. De krachtige energie die hier hangt is openbarend en helend, het nodigt je uit om hier een fijne retraite te beleven. Harmonie, eenvoud, stilte, schone lucht, een ontspannen sfeer, en de warme Griekse gastvrijheid, 

Hier herontdek je de essentie van wie jij in je kern bent!

Deze Retraite vind plaats : 21 oktober tot 28 oktober

Je verblijft hier in een moderne luxe villa met zwembad en adembenemende vergezichten van het natuurschoon. Deze Luxe All- inclusieve Yoga Mind Retraite is inclusief alle behandelingen, excursies, workshops, maaltijden, drankjes, douche, verzorging producten etc. In deze retraite zal het je aan niets ontbreken en is compleet verzorgd.

De Yoga & Mind & Hart Retraite

Een week lang verwennerij voor jou. Tijdens de retraite is er voor jou warme persoonlijke begeleiding in een huiselijke sfeer. Heerlijk jezelf terugtrekken van de buitenwereld en terug naar jezelf!

Programma: in de ochtend wekken we je met een kopje kruidenthee op bed en dan nog in het ochtendgloren van de dag begin je aan het zwembad of in de natuur met adem, yoga en meditatie, daarna gaan we samen ontbijten. In de loop van de dag ontvang en geniet je van ons een fijne behandeling(en), of trekken we eropuit. Naast het programma blijft er voor jou genoeg ruimte voor ontspanning en relaxen in de zon!

Behandelingen, groepslessen en sessies: yin / hatha yoga – systemische meditaties – familie opstelling – adem – een privé zen gesprek, om meer inzicht te krijgen – ontspannende massages – een reading “de weg van de ziel” – Soul Body and Fusion – gezonde leefstijl lessen – klankschaal of een andere behandeling die we passend vinden in het programma.

Workshop en Excursies: creatief schilderen, wandelingen, avondmeditatie, kookworkshop Excursie 1: Een dag Chania met een prachtige oude binnenstad en Venetiaanse oude haven, als je er eenmaal geweest bent, zal deze in je geheugen gegrift staan. Het is één van de meest pittoreske en gezellige plekken van Kreta. “In Chania proef je een bijzonder sfeer door de invloeden van vele culturen.” Hier kan je heerlijk slenteren door de smalle straatjes en genieten we samen op deze dag van een *lunch en drankje.

Excursie 2: Gaan we proeven van de traditionele Griekse keuken *diner en drankje.

 Daarnaast hebben we nog wat verrassing ingrediënten maar deze verklappen wij niet! *lunch, diner, drankje zit bij de prijs inbegrepen.

Lekker en Gezond: Alle maaltijden in de Villa worden met liefde en passie voor voeding vers bereid. In de avond is er gelegenheid voor een drankje en hapje.

Je verblijf is compleet verzorgd, geen bijkomende kosten meer op jou.

Deze Luxe Yoga & Mind Retraite bieden wij aan voor € 1150.00 

https://belindadebruijn.nl/inschrijven-retraite-workshop/

Er rest jou alleen nog maar om zelf een ticket te boeken en je koffer te pakken!