i.v.m Corona vanaf 2022

In Spanje, Zuid Andalusië aan de Costa Tropical ligt een klein dorpje Salobrena. Het klimaat hier is één van de gezondste van de wereld. Deze authentieke Spaanse omgeving nodigt je uit om hier een fijne retraite te beleven.   

Deze Retraite vind plaats : 2022

Je verblijft hier in een moderne luxe villa:verwarmd zwembad,sauna, jacuzzi en rondom adembenemende vergezichten van berglandschappen en zee.Deze Luxe All- inclusieve Yoga Mind Retraite is inclusief alle behandelingen,excursies,workshops,maaltijden,drankjes,douche,verzorging producten etc. Bij deze retraite zal het je aan niets ontbreken en is compleet verzorgd.

De Yoga & Mind Retraite

We verwelkomen je in huiselijke sfeer in villa Verde.

Een week lang verwennerij voor jou.Tijdens de retraite is er voor jou warme persoonlijke begeleiding in een huiselijke sfeer. Heerlijk jezelf terugtrekken van de buitenwereld en terug naar jezelf!

Programma:In de ochtend wekken we je met een kopje kruiden thee op bed en dan nog in de ochtendgloren van de dag begin je aan het zwembad of op het strand met yoga, adem en meditatie, daarna staat er een ontbijt voor je klaar. In de loop van de dag ontvang en geniet je van ons een fijne behandeling(en), of trekken we eropuit. Naast het programma blijft er voor jou genoeg ruimte voor ontspanning en relaxen in de zon!

Behandelingen:Je ontvangt in deze week twee ontspannende massages. een reading sessie “de weg van de ziel”, Soul Body en Fusion sessie, een Dyad, klankschaal of een andere behandeling die we passend vinden in het programma.

Workshop en Excursies:Workshops: creatief schilderen, wandelingen, avondmeditatie, kookworkshop Excursie 1: We vertoeven een dag in het pittoreske Almuñécar. Hier kan je heerlijk slenteren door de smalle straatjes, genieten of lekker luieren op het strand. We genieten op deze dag samen van een *lunch en drankje. Excursie 2: in de avond maken we een uitstap naar een kleine Spaanse Taverne waar de oude traditionele Flamingo nog te zien en we genieten hier van een*diner en drankje. Daarnaast hebben we nog wat verrassing ingrediënten maar deze verklappen wij niet! *lunch, diner, drankje zit bij de prijs inbegrepen. (i.v.m corona kan het zijn dat een progamma wat kan wijzigen)

Lekker en Gezond: Alle maaltijden in de Villa worden met liefde en passie voor voeding vers bereid. In de avond is er gelegenheid voor een drankje en hapje.

Je verblijf is compleet verzorgd,geen bijkomende kosten meer op jou.

Deze Luxe Yoga & Mind Retraite bieden wij aan voor € 1050.00 ( incl. btw) https://belindadebruijn.nl/inschrijven-retraite-workshop/

Er rest jou alleen nog maar om zelf een ticket te boeken en je koffer te pakken!                                                

   Deze retraite wordt verzorgt door Belinda, Bernadette en Grietje