Zo is mijn liefde voor yoga geboren

In het leven heb ik geleerd om je hart te volgen en te doen waar je blij van wordt.

Dit was voor mij geen makkelijke weg en hierbij ik heb veel in mezelf gewerkt, opleidingen gevolgd die me dichter naar mezelf brachten en keuzes gemaakt in en voor mezelf.

Liefde voor de yoga: In 2004 volgde ik mijn eerste yoga les, deze ervaring voelde fantastisch. Ik voelde een hele diepe ontspanning in mijn lijf en een ontlading in mijn denken, het was precies wat ik op dat moment nodig had.

Met het beoefenen van de yoga werd ik steeds meer bewust en ging ik meer en meer ervaren hoe je lichaam reageert op je denken. Ik kwam zowel fysiek en mentaal steeds beter in mijn vel te zitten. Yoga bracht me dichter bij mezelf. Terug in mijn basis.


Door mijn enthousiasme volgde ik in hetzelfde jaar mijn eerste opleiding tot Hatha yoga docent, later volgde: Holistic yoga, Yin yoga Nidra yoga en iRest.

In mijn woonplaats Hoogeveen geef ik al jaren met plezier les en verzorg mooie retraite en gezondheidsreizen in een fantastisch team.

Yoga voelt voor mij als een tweede natuur en hierin heb ik zeker mijn eigen stijl. De Retraite weken zijn Retraites met diepgang, inspiratie, gezondheid en ontspanning, waarin je jezelf ontwikkelt of verdiept. Voluit in het leven komen te staan, om te gaan in de richting die jij kiest. Het geeft me zoveel vreugde en voldoening om vanuit mij passie en met overgave yoga te mogen doorgeven en retraites te verzorgen.

In 2012 slaagde ik voor mijn 4 jarige HBO beroepsopleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut bij Caduceus in Lieveren en volgde ik diversen massages opleidingen. Dit alles maakte het voor mij compleet! Het was een intensieve leerperiode, waar ik nu veel plezier aan beleef en met vreugde mijn dag instap. ik blijf me met trainingen verrijken. Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Alle opleidingen die ik heb gedaan, hebben me rijker en wijzer gemaakt. Uiteindelijk heb ik alle informatie, kennis en ervaringen weten samen te brengen en te vermengen met wie ik ben. Zo heb ik mijn manier van werken weten te vormen tot iets dat heel dicht bij mij staat en dit mag nog verder door groeien in het leven.

De Yoga, het Energetisch werken, de Massages en Retraites hebben voor mij een diepe betekenis gekregen. Hierin ligt mijn Hart.

Het werken met mensen is mijn Passie, hierin is iedere ontmoeting Uniek.

Ik wil jou laten stralen, dat is mijn Passie!

Kijk rustig rond op mijn site. Heb je vragen, dan kun je me altijd e-mailen of even bellen info@belindadebruijn.nl Tel: 06 10289471.