• Groep training max 8 pers. ( kan ook op locatie )
  • groep training: 8 lesdagen van 2 uur
  • Kosten: € 325.00 € 40.00 per training inclusief: lesmateriaal, koffie, thee
  • Privé Training: kosten: € 760.00 € 95.00 per training 8 lesdagen tijdbestek 2 uur per les, tijden in overleg. Inclusief: lesmateriaal koffie , thee
  • https://belindadebruijn.nl/inschrijven-retraite-workshop/

Mindfulness training, wordt ook wel Aandachtstraining genoemd. Leren door te doen, ervaren en bespreken. Mindfulness helpt je om uit je Doe-Modus te stappen en naar je Zijns-Modus over te stappen. Het doel van de Mindfulness training is heel eenvoudig: aandacht geven aan dat wat er is. We geven aandacht aan het enige moment dat we hebben, het huidige moment. Veel van onze energie verliezen we in wat was en wat nog moet komen. Door middel van onze aandacht brengen we ons bewustzijn naar het huidige moment, het ‘hier en nu’. ervaren.

In ons denken worden we vaak meegenomen in een wirwar van gedachten. We plannen, maken ons zorgen, raken gefrustreerd of we lopen de hele tijd te mokken. We zijn bezig met allerlei meningen, hoe de wereld zou moeten zijn, hoe mensen zich moeten gedragen, hoe we ons moeten voelen en wat we nog moeten bereiken. We zijn vaak aanwezig in het verleden of de toekomst echter het huidige moment wordt nauwelijks ervaren.

Mindfulness is een vaardigheid die iedereen kan leren. Wat niet wil zeggen dat het gemakkelijk is. Het gaat met vallen en opstaan, net als fietsen. En net zoals je niet leert fietsen door erover te lezen, zo leer je mindfulness niet uit een boekje. Je moet het zelf doen en ervaren.

Tijdens Mindfulness training richten we ons op het NU. Heb je wel eens last van stress, hoge werkdruk,een druk (gezins)leven, maak jij je zorgen, pieker je of zit je soms in een dip? Wil je meer ontspanning, zelfverzekerder worden, authentieker worden, geloven in jezelf, leven in het moment?

Dan is Mindfulness training de training voor jou. Je leert beter met je gedachten en emoties om te gaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen na een Mindfulness training ontspannen, vrolijker, optimistischer, gezonder, tevreden en gelukkig zijn dan voor de Mindfulness training.

Tijdens de training krijg je geleide mediatie oefeningen, bewegingsoefeningen, oefeningen om het bewustzijn te vergroten, oefeningen om anders met stress om te gaan, pijnklachten en vermoeidheid, deze oefeningen krijg je ook als opdracht mee naar huis krijgt. Eigenlijk is dit het belangrijkste onderdeel van de mindfulness training want daar valt het meeste te ontdekken. Je registreert 5 dagen per week in je werkboek je ervaringen. En hoe meer en vaker je oefent, hoe meer resultaat. Na deze 8 lessen Mindfulness training heb je voldoende handvatten om Mindfulness toe te passen in je dagelijkse leven.