Duur: 90 min. € 82.00

Healing kan op verschillende niveaus plaatsvinden, op fysiek, emotioneel, spiritueel of elke ander niveau. Het kan ook een combinatie zijn van deze niveaus. Het zorgt voor het herstel van de harmonie in jezelf. Je kunt je misschien voorstellen dat iemand pas fysiek kan (of eigenlijk wil) healen als eerst op emotioneel niveau healing heeft plaatsgevonden.       

Naast je fysieke lichaam wat we met het blote oog kunnen zien, heb je ook meerdere energetische lichamen die voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn,tenzij je aura’s kunt waarnemen. Al deze lichamen zijn met elkaar verbonden en werken met elkaar samen. Via een systeem van energie punten en kanalen (o.a. Chakra’s en nadi’s/meridianen) worden de energetische lichamen gevoed. Als we volkomen gezond zijn, stroomt deze energie vrij door ons heen en zijn deze lichamen met elkaar in balans.

Bij een healing werken we over het algemeen met de energetische lichamen. Door in deze lichamen verstoringen/blokkades op te lossen, kunnen we weer meer ons werkelijke zelf leven. Omdat de lichamen met elkaar verweven zijn, kunnen ook klachten op het fysieke niveau oplossen.                                                                                                                                              

Een sessie wordt over de kleding heen gegeven. Gemakkelijk zittende kleding is hierbij prettig. Vanuit een neutrale, liefdevolle positie wordt er op diep wezenlijk niveau, via mijn handen, contact met jouw energie gemaakt en ontstaat een verbinding met je eigen helend vermogen. Ik combineer met andere healing methodes zoals klankschaal, edelstenen, etherische geuren en alles wat mij verder intuïtief wordt aangereikt.

Door de begeleiding die ik ontvang, mag er soms informatie vrijkomen die ik als een reading in het healing proces meeneem. Ik ervaar het als een voorrecht dit werk te mogen doen, voel me vaak ontroerd en dankbaar als ik getuige ben van de bijzondere en liefdevolle transformaties.

De Werking van healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken