Beleef een retraite op Kreta, het rustige van deel het eiland is een ideale bestemming voor een wellness yoga – mind – hart – soul retraite. De krachtige energie die hier hangt is openbarend en helend, het nodigt je uit om hier een fijne retraite te beleven. Harmonie, eenvoud, stilte, schone lucht, een ontspannen sfeer, en de warme Griekse gastvrijheid, 

Hier herontdek je de essentie van wie jij in je kern bent!

Deze Retraite vind plaats: 12 mei tot 19 mei 2023

Je verblijft met maximaal 8 personen in een moderne luxe villa met zwembad en adembenemende vergezichten van het natuurschoon. Deze Luxe All- inclusieve Yoga Hart Mind Soul Retraite is inclusief alle behandelingen, excursies, workshops, maaltijden, drankjes, douche, verzorging producten etc. In deze retraite zal het je aan niets ontbreken en is compleet verzorgd.

Een week lang verwennerij voor jou. Tijdens de retraite is er voor jou warme persoonlijke begeleiding in een huiselijke sfeer. Heerlijk jezelf terugtrekken van de buitenwereld en terug naar jezelf!

Programma: in de ochtend wekken we je met een kopje kruidenthee op bed en dan nog in het ochtendgloren van de dag beginnen we in de buitenlucht met een ademsessie, yoga en meditatie. Daarna gaan we samen ontbijten. In de loop van de dag ontvang en geniet je van een fijne behandeling(en), of trekken we eropuit. Naast het programma blijft er voor jou genoeg ruimte voor ontspanning en relaxen in de zon!

Behandelingen, groepslessen en sessies: yin/hatha/nidra yoga in ochtend en middag– systemische meditaties – familieopstelling – ademsessies – persoonlijke inzicht, reflectie gesprekken – twee ontspannende massages – een reading “de weg van de ziel” – Soul Body and Fusion – gezonde leefstijl lessen – samen gezonde maaltijden bereiden – cacao ceremonie – klankschaal, magneet of een andere behandeling die we passend vinden in het programma.

Workshop en Excursies: creatief schilderen, wandelingen, avondmeditatie, cacao ceremonie, gezonde leefstijl workshop, eigen smugde maken, card reading” de weg van de ziel”

Excursie 1: Een dag Chania met een prachtige oude binnenstad en Venetiaanse oude haven, als je er eenmaal geweest bent, zal deze in je geheugen gegrift staan. Het is één van de meest pittoreske en gezellige plekken van Kreta. “In Chania proef je een bijzonder sfeer door de invloeden van vele culturen.” Hier kan je heerlijk slenteren door de smalle straatjes en genieten we samen op deze dag van een *lunch en drankje.

Excursie 2: Een volledig dag en avond progamma. We maken op deze dag een boottocht langs de Zuid west kust van Chora Sfakion naar Loutro. We maken een mooie wandeling langs de kustlijn naar Sweat waterbeach waar we gaan relaxen en drinken we uit de zuivere waterbron die daar aanwezig is. Later op de dag brengt de boot ons naar Chora Sfakion en gaan we genieten van een proeverij van de traditionele Griekse keuken *diner en drankje.

 *lunch, diner, drankje zit bij de prijs inbegrepen.

Lekker en Gezond: Alle maaltijden (twee maal per dag) worden in de Villa met liefde en passie voor voeding vers bereid. In de avond is er gelegenheid voor een glaasje wijn, overdag ligt en vers fruit op de schalen.

Je verblijf is compleet verzorgd, geen bijkomende kosten meer op jou.

Deze Luxe Yoga & Mind Retraite bieden wij aan voor € 1150.00 

Er rest jou alleen nog maar om zelf een ticket te boeken en je koffer te pakken!