Duur: 60 min.€ 50.00

Deze behandeling geeft je een diepe ontspanning. Trillingen en geluid  worden op een schitterende manier door ons lichaam geleid. Geluid is klank en klank is trilling.  Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen.                                                     

Door geluid en trilling van de klankschaal komen spanningen en/of blokkades los, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen. Door deze volledige ontspanning wordt deze behandeling ook wel klankschaal meditatie genoemd. Je krijgt weer nieuwe energie, dit is een weldaad voor je lichaam en geest.                                                                                        

De klankschaal behandeling wordt over de kleding heen gegeven. Gemakkelijk zittende kleding is hierbij prettig. Je voelt de trillingen van de klankschaal door je hele lichaam gaan.Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan.De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen.Soms is het beter om even adem te halen,                                                      vertrouwen te hebben en los te laten.