Centrum Welzijn & Gezondheid in Hoogeveen

Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles! Na afloop van de les drinken we samen een kopje kruidenthee. Het aandachtig en rustig drinken van de thee laat je nog lekker bijkomen voordat je je meteen weer in je dagelijkse routines stort.

Al mijn yoga lessen zijn op basis van holistic yoga.

maandag:

19:00 tot 20:00 Yin yoga

dinsdag:

13:30 tot 14:30 Yin yoga

donderdag:

19:00 tot 20:00 Yin Yang yoga

vrijdag

9:30 tot 10:30 Yin yoga

Met regelmaat zijn er workshops te volgen op het gebied van een gezonde leefstijl. Familie / systemische opstellingen verzorgen we ook. Dit kan zowel in privé afspraak als op de geplande data’s in een kleine groepsvorm.

Locatie Centrum Welzijn & Gezondheid – Het Haagje 109 – 7902 LD -Hoogeveen Ingang voor en achterzijde pand met eigen parkeerterrein.

Les aanmelding gaat via mail https://belindadebruijn.nl/contact/ of via de app 06 10289471.

Losse yoga les € 13,- p.p  voor een Duo yoga les € 25.00 p.p

10 lessen kaart € 110,- (deze lessen kaart is persoonsgebonden en onbeperkt geldig)

In mijn kleine groepslessen is er aandacht voor jou en volg je bij mij inspirerende en ontspannende Yoga lessen van 60 minuten. Ervaar je jouw beleving van het Nu en leer je te luisteren naar je lichaam.

We beleven met elkaar plezier in adem, houding, beweging en ontspanning. Het brengt je, ontspanning, verdieping ,inspiratie en verbinding.

Je ervaart jouw balans tussen lichaam en geest, krijgt meer energie en focus, meer spierkracht, Leven en bewegen in het Hier en Nu!

Mijn passie is om jou te laten stralen!

Yoga is voor iedereen…ook voor jou!