Holistic Pulsing is geen massage, het is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een speelse,natuurlijke manier in beweging wordt gebracht                                                                    

Duur 60 min: € 50.00     

Het lichaam wordt ‘gepulst’ kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. Het nodigt je lichaam op een zachte, en intensieve manier uit, om te gaan bewegen op diepere niveaus en in meerdere lagen van je lichaam.

Door de ritmische bewegingen komt je lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. De noodzaak om weerstand te bieden wordt minder. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft.                              

Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen. Het pulsen raakt op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten, laat je energie weer doorstromen. Spanningen kunnen op steeds dieper niveau losgelaten worden.

De behandeling wordt over de kleding heen gegeven. Gemakkelijk zittende kleding is hierbij prettig Met zachte pulserende bewegingen word je lichaam in beweging gebracht. Alle lagen in je worden geraakt en tot een harmonisch geheel geïntegreerd.

De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen. Lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed. Doorstroming van lichaamsvochten wordt gestimuleerd en de afvoer van afvalstoffen bevorderd.

Waar spanningen zijn, worden afvalstoffen vastgehouden en is er geen doorstroming. Als spanningen losgelaten worden, komen ook vastgehouden afvalstoffen vrij. Je lichaam opent zich en kan steeds meer de stroming, de tintelingen, de golfbewegingen en het genieten toelaten.

Holistic Pulsing werkt lang door! De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen om na te voelen. Sommige mensen voelen de nawerking nog enkele dagen.                                                                                                                

Water drinken is belangrijk voor het afvoeren van de losgekomen afvalstoffen.

Zachtheid, wiegen, strekken,geborgenheid, troost
Veiligheid, ruimte geven en vervolgens loslaten