Soul Body Fusion ®is ontwikkeld door Jonette Crowley  www.JonetteCrowley.com

               Sessie  45 a 60 minuten  € 55.00  Pakket drie sessies  € 145.00                               

Soul Body Fusion ® is ontwikkeld door Jonette Crowley en betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Jonette Crowley adviseert de Soul Body Fusion drie keer te doen, zodat de energie goed kan bestendigen in je lichaam.

Tijdens de sessie wordt je twee keer tien minuten in een energieveld gezet. Als contact tot stand komt dan begint je eigen Ziel, steeds meer te stralen met wonderlijke ervaringen!

De Behandeling : Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we, na een aantal voorbereidende oefeningen met de sessie. Tijdens de sessie wordt je twee keer tien minuten in een energieveld gezet en wordt je ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Wat mensen tijdens de sessie kunnen ervaren. Stroming, schokjes en tintelen Emoties komen los o.a. in de vorm van een paar tranen, maar niet op een vervelende manier

Je wordt letterlijk gevuld met energie, alsof je onder een warme douche staat. Puzzelstukjes vallen op hun plek meer energiemeer zelfvertrouwen

  • Blijer                                               
  • gelukkiger
  • meer in je kracht
  • gezonder
  • beter grenzen aan kunnen geven                                                                                                                                                    

Om het optimale effect van SBF te bereiken volgt een week na de eerste sessie een tweede en nog eens twee weken later, de derde sessie. Drie sessies zijn in principe voldoende.                                                        

Mocht je meer willen ontvangen,dan kan dat.