Voordelen:

 • Frissere en jongere uitstraling van de huid
 • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Verbetering van de conditie van de huid
 • Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
 • Verminderen van pigmentvlekken, zonbeschadeging
 • Werkt zowel preventief als probleemoplossend

Ik neem in het najaar weer een TCA peeling kuur! Vanaf mijn eerste kuur was ik verkocht aan deze behandeling.

Een TCA peeling is een intensive peeling techniek in de cosmetica waarbij oude huidcellen aan de oppervlakte verwijderd worden en er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. 

Huidveroudering begint met het trager worden van de celdeling, waardoor de levende huidlagen inactiever worden en de dode huidcellen meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dat de collageen- en elastineproductie in je huid afneemt en de ‘afdruk’ van de rimpel in de dode lagen steeds meer (en zichtbaarder!) blijft zitten. 

Behalve in het gezicht kunnen met een TCA-peeling ook prachtige resultaten bereikt worden bij toepassing op décolleté en handen.

Je huid verjongt en krijgt een frissere en jongere uitstraling!

Kom langs voor een gratis intake! 

Een behandeling TCA 12% ( alle huidtype) : € 75,-

Een behandeling 15 % € 80,-

Een behandeling 20 % € 90,-

AANBIEDING TCA Peeling kuur van 4 behandelingen opbouwend naar TCA peeling 12% naar TCA 20% € 250,-
Tussen iedere behandeling zit een interval van 10 tot 14 dagen.

Helaas heerst er nog veel onbekendheid over de kracht van deze unieke behandeling. 

De TCA peeling is één van mijn meest favoriete behandelingen! Zelf maak ik ook graag tijd vrij voor deze behandeling .

Ik vind het zelf geen probleem om met wat schilfers te werken. Kan ik mijn klanten gelijk vertellen dat mijn huid natuurlijk niet voor niets zo mooi blijft. Ik weet dat mijn huid na een week weer zal gaan shinen! 

Wat is het?

TCA Peeling is een behandeling om de algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren. Een TCA peeling, is één van de sterkste peelings. De TCA werkt anders dan andere zuren.  In plaats van dat het de huidcellen verweekt, laat het de eiwitten in onze huid stollen. Daarnaast komt TCA dieper in de huid, waardoor de aanmaak van collageen en de elastische werking in onze lederhuid wordt gestimuleerd.Een TCA-peeling laat de bovenste huidlaag in snel tempo afschilferen. Hierdoor ontstaat een nieuwe, gladde huidlaag. De peeling kan in verschillende concentraties en lagen worden toegepast. Afhankelijk van de sterkte wordt in veel gevallen een kuur van drie behandelingen geadviseerd. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 behandeling te ondergaan.

Voor wie niet?
Wanneer je één van de volgende kenmerken hebt, kunnen wij helaas uit veiligheidsoverwegingen geen TCA peeling uitvoeren; actieve koortslip – huidbeschadigingen, zoals: eczeem, psoriasis – zwangerschap – zonverbrande huid – gebruik van huid verdunnende medicatie – gebruik hydrocortison – hormoonbehandelingen. (alleen in overleg met behandelend arts)

Stap 1:DE 12% TCA PEEL lunchpeeling ( alle huidtype)

Voor een minder intensieve schil, 12% TCA deze peel veroorzaakt een lichte schilfering van de huid in plaats van de zwaardere peeling, een week een rood gezicht . Het voordeel van een lichtere behandeling is dat er geen vast tijdstip is. De cliënt kan binnen een uur na de behandeling weer make-up toepassen.

De toepassing van een zon blokkering is voor 7 à 10 dagen na de “lunchtijd schil” behandeling voldoende.

De eerste dagen na de peeling

Dag 1: De dag na de peeling voelt je huid droog aan maar is er weinig zichtbaar.

Dag 2: Je huid voelt strak en droog. Er kunnen donkere vlekken zichtbaar zijn op plekken waar je eerst pigment had zitten.

Dag 3: De vervelling begint: eerst rondom je mond en van daaruit verder. Eventuele vlekken “vallen” ook van je huid af. 
Het vervellen duurt doorgaans 2-3 dagen. Daarna zijn er meestal nog wat resterende velletjes in de haargrens en rondom je neus te zien. Je nieuw huid is zichtbaar verbeterd, ziet er egaler uit en straalt!

Stap 2: DE TCA PEEL 15%

1 x TCA peeling geeft een beter resultaat dan 5 microdermabrasie behandelingen!

STAP 3: DE TCA PEEL 20%
De huid kan hier meer vervellen, bij deze peeling kan je verwachten dat de huid volledig genezen is binnen tien tot veertien dagen. De huid zal ook een gezonde gloed op het gezicht hebben, en de huid is stralend en glanzend.

Voorzorgsmaatregelen.

 • Vanaf 4 weken voorafgaand aan de behandeling moeten zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten worden vermeden.
 • U dient na de behandeling een crème te gebruiken met SPF 30 of 50.
 • U mag 2 weken vooraf geen andere behandeling laten uitvoeren aan het te behandelen gebied. 
 • Denk hierbij aan huid verdunnende behandelingen en harsen.
 • U dient 1 week vóór de behandeling te stoppen met het gebruik van lokale antibiotica, vitamine A-zuur, retinol of benzoylperoxide.
 • Als u een koortslip heeft wordt er niet behandeld en dient u de afspraak te verzetten.
 • Niet scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren.
 • Kom met een gereinigde huid,zonder make-up.
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte graag voorafgaand melden, vanwege de behandeling kan sommige medicatie de huid gevoeliger en kwetsbaarmaken.

Na de behandeling (herstelperiode).

U krijgt thuisadvies mee. Hierop staat duidelijk aangegeven wat u de dagen na de peeling wel en niet moet doen.Het is van groot belang dat u uitsluitend de bijbehorende producten gebruikt en geen andere huidproducten. De huid zal de eerste dag droog zijn, maar u zult er nog niet veel zien. Na 2 tot 3 dagen kan er vervelling plaatsvinden en dit houdt 4 tot 7 dagen aan. De vervelling zal rondom de mond en neus beginnen. Pigmentvlekjes kunnen de eerste dagen juist donkerder verkleuren, maar dit zal tijdens het afschilferen verdwijnen. Mocht u bij thuiskomst nog vragen hebben of onzeker zijn over de huidreactie, dan kunt u te allen tijde per email, whatsapp of telefonisch contact met ons opnemen.

Te verwachten resultaat.

Wanneer het behandeltraject afgesloten is zal de huid er egaler, frisser en stralender uitzien. Ook zal de huid meer vocht vasthouden en gladder aanvoelen. Daarnaast wordt de kans op verstoppingen verkleind, doordat de dode huidcellen van de huid verwijderd zijn.

Resultaat

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt, maar om het mooiste resultaat te verkrijgen adviseren we een kuur van 3 a 4 behandelingen.Uiteraard kan er ook los behandeld worden of in een kuur van 2 of 3 peelingen.
Tussen iedere behandeling zit een interval van 10 tot 14 dagen.

 Het effect TCA peeling is ook heel goed zichtbaar bij mensen met een slechte huidconditie door bijvoorbeeld roken, schade door de zon en vermoeidheid of stress, maar is ook zeer geschikt om de huid in goede conditie te houden en veroudering tegen te gaan.