Renate 16 maart 2021

De yogalessen van Belinda zijn elke keer weer een kadootje. De manier waarop zij les geeft in combinatie met haar stem is een unieke beleving.

Het brengt mij innerlijke en lichamelijke ontspanning. Ik voel dat mijn lichaam beter in balans is en in combinatie met hardlopen een hele goeie aanvulling is.

Christa 4 augustus 2020

Yoga les: Iedereen herkent het, druk zijn met van alles en iedereen en dat je lijf wel eens protesteert en je niet altijd even lekker in je vel zit.
Op aanraden van een vriendin werd ik geattendeerd om een yogales te volgen bij Belinda. Ik ben nogal druk op mijn manier en loop mezelf nogal eens voorbij. 1,5 uur lang even de aandacht voor mezelf dat leek mij wel wat. Omdat ik redelijk nuchter ben en vaak rationeel denk was ik wat sceptisch maar na de eerste les was ik overtuigd. Wat is het heerlijk om even helemaal los te zijn van alles. Bewust bezig zijn met wat er in en met je lijf gebeurt, ervaren en voelen hoe je ademhaalt en hoe je lichaam daarop reageert. Een huilbui hield ik dus ook niet tegen maar dat bleek normaal en juist goed als vorm van ontlading. Ik raad het iedereen aan, al is het een keer per week om even tijd voor jezelf te pakken en bij jezelf op visite te zijn.
Groet, Christa

Grietje 31 juli 2020 op 9:25

De yogalessen van Belinda hebben mij geholpen om zowel geestelijk als lichamelijk weer in balans te komen na een heftige periode. Ze geeft écht persoonlijke aandacht en voor elke blessure heeft ze wel een passend alternatief. Belinda heeft een hele prettige stem en je voelt de liefde en passie bij alles wat ze doet. REAGEREN

Ineke 18 juni 2020 op 14:10

ik heb de beste keuze ooit gemaakt! Vaak denk ik terug aan de mindful curcus die ik van je heb gehad in de moeilijkste periode van mijn leven. (De overgangsperiode naar een lichter leven die nodig was) en ook de yogalessen en de mensen die ik heb mogen ontmoeten toen. Een groot warm bad. Bedankt voor die mooie tijd die toen op mijn pad moest komen. ik wens je allergoeds goeds, Liefs Ineke REAGEREN

Bianca de Vries · 16 juni 2020 op 18:44 

Wat ik zo heerlijk vind aan je yoga lessen is dat de oefeningen zo mooi in elkaar over lopen.

Door de rust in je stem en bewegingen lukt het me veel makkelijker om in de flow te komen in plaats van me van houding naar houding te “haasten”.

De lessen zelf zijn altijd heel afwisselend en voor iedereen op zijn eigen niveau toegespitst.

De meditatie nadien vind ik altijd heerlijk. Echt even een “me” momentje.

Liefs Bianca de Vries REAGEREN

Alma Boer · 9 juni 2020 op 19:26 

De yoga lessen:
Belinda heeft een fijne en rustgevende stem.
Ze let goed op je houding en helpt je eventueel om het beter te doen of met een yinhouding ( nog even aan te drukken).
Ze verteld veel waar iets goed voor is of wat het met je kan doen.
Ik heb veel geleerd van haar lessen en als steun ervaren.
De meditaties zijn fijn en ze neemt je helemaal mee in het verhaal.
Geen 1 les is hetzelfde.
Echt een aanrader, je wordt er geestelijk en lichamelijk sterker van. REAGEREN