Duur: 60 min. € 50.00

Deze zachte helende massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog, hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie. Ontdekte dat hier herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

Deze ontspannende massage werkt ondersteunend en helpen waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. En blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken.

Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving. op de zogenaamde prenatale lijnen                                                                                                            

Je ontvangt een hele zachte massage op de zogenaamde Prenatale lijnen,op de reflexzone van je wervelkolom op voeten, handen en hoofd. Door af te stemmen op de reflexzone van je wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn nodig je de Levenskracht uit om te doen wat nodig is Waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen.

Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zeer geschikt voor zwangere. Het kan helpen bij stress gerelateerde en zwangerschap gerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen (ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken. 

In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf.

Is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden van binnenuit.