Renate,

Ik heb inmiddels drie keer een ontspanningsweek mogen ervaren van Belinda en haar team. Wat een bijzondere beleving! Je kunt het gevoel niet omschrijven als je het niet mee hebt gemaakt. Ik gun het dan ook iedereen om deze ervaring te mogen meemaken. Ze staan dag en nacht voor je klaar, doen alles wat in hun vermogen ligt om je het naar je zin te maken.

Voor mij heeft het een stukje bewustwording gebracht in een open, prettige sfeer en een prachtige omgeving! Het is een veelzijdige week, met ontspanning, diepgang, vrijheid, samenzijn, persoonlijke gesprekken en behandelingen. Daarbij is het eten elke keer weer een traktatie!

Hartelijke groet, Renate

Christa,


Twee keer ben ik met Belinda en haar team mee geweest naar Spanje.
Ik had geen idee wat het me zou brengen maar was ontzettend toe aan een weekje rust. Rust in mijn lijf en hoofd. En ik kan zeggen dat ik het iedereen kan aanraden jezelf eens per jaar een week zoals deze te gunnen. Iedereen verdient dit…. elke vrouw zou dit zichzelf moeten gunnen. Ik kan niet anders zeggen. Vanaf het moment dat je aankomt op bestemming vallen alle jasjes die je aan hebt van je af. Ik bedoel daarmee de rollen die op je schouders rust; moeder zijn, vriendin, collega, dochter, schoonzus etc etc.

Alleen de focus op jezelf…. Heerlijk. Even een week nergens rekening mee te hoeven houden. Alles even loslaten om de aandacht op jezelf te focussen. Even op visite bij jezelf zeg ik wel eens. Het heeft me inzicht gegeven dat ik mezelf op nummer 1 mag zetten en goed voor mezelf moet zorgen. Als ik goed voor mezelf zorg dan kan ik dat ook voor een ander. Ook heeft het gezorgd dat ik weer balans heb gevonden in mijn leven en dit ging niet van één op andere dag maar uiteindelijk is het mij gelukt.

Het heeft mijn leven verrijkt en kan met trots zeggen dat ik van mezelf houdt en dat klinkt arrogant misschien maar zo voelt dat niet. Ik ben een blijer mens geworden haha. Liefs Christa

Marjolein Huizing/Bos,

Ik gunde mezelf vaak te weinig. Te veel en te vaak met alles om me heen bezig in plaats van met mezelf. En dan kies je voor jezelf. Wat vond ik het spannend: Een week weg van alles. Naar een gebied waar ik nog niet eerder was geweest. Met vrouwen die ik nog niet kende.

Me-time in een heerlijke omgeving. Zon, zee, zwembad, heerlijk eten en mooie uitstapjes. Niets moet, een week lang mezelf zijn. Wat een heerlijke ervaring.

Ik heb dit 4x mogen doen. Elke keer was de vakantie weer anders. Elke vakantie ben ik stukjes van mezelf tegen gekomen. Daardoor  heb ik geleerd: ik mag er zijn en ik kies zelf.

Dankbare herinneringen aan de fijne vakanties met fijne, lieve, hartelijke mensen.

Evalien Schoemaker,
Wat een geweldig mooie week heb ik gehad niet alleen dankzij het mooie weer de prachtige villa en de gezellige ( voor mij een groot gedeelte onbekende dames) het heerlijke eten (Anneke wat kun je heerlijk koken) de fijne behandelingen door Marcelien en Belinda, de yogalessen, meditatie en andere speciale “dingen”
Wat het voor mij zo bijzonder maakte is hoe de sfeer was in de groep, hoe iedereen elkaar in de waarde liet en werkelijk luisterde naar elkaar. Het groepsgevoel wat in de week groeide was heel bijzonder dit mede door Belinda en Marcelien werd (waarschijnlijk onbewust) gecreëerd. Wat hebben we mooie gesprekken gevoerd en wat hebben we gelachen en ja ook af en toe een traan. Een heel bijzondere week die ik iedereen aanraad, even tijd voor jezelf even “stil” staan.
En naderhand? Tja moest echt even “landen” het gevoel of je net uit een draaimolen stapt en even wankel op je benen staat. wat nu? Doorgaan zoals voor de “vakantie”  of toch eens wat vaker stil staan en luisteren naar je hart, je onderbuikgevoel wat vaker vertrouwen. Bedankt lieve Belinda blijkbaar had ik deze week ( jou) even heel hard nodig
? Liefs Evalien

Bianca de Vries,

Nu drie keer mee geweest op ontspanningsvakantie met Belinda en wat was het steeds geweldig.

Elke keer ongelooflijk verwend met niet alleen heerlijke maaltijden en tussendoortjes maar ook een fantastische sfeer.

Vooral de meditaties, persoonlijke gesprekken en reading / massage maken bij mij elke keer weer veel los

waardoor ik na een week weer vol inspiratie en innerlijke rust naar huis ga.

Bianca de Vries


Rachel ·

Vorig jaar ben ik mee geweest met de yoga/welness week, een kadootje voor mezelf.En wat heb ik van alles genoten!!De omgeving, sfeer, behandelingen, het heerlijke eten, de leuke dames die mee waren..alles was super voor elkaar..ik denk er nog vaak aan terug en ik ga zeker nog eens mee, een lieve groet rachel

Alma Boer,

De yoga vakantie:
Het is een bijzondere en onvergetelijke ervaring, het is echt een cadeau voor jezelf. Een reis om nooit te vergeten.
Ik ben nu 4x mee geweest en elke keer groei ik weer en voel mij krachtiger en sterker worden.
Het maakt veel emoties los, het is een reis met een lach en een traan.
De sfeer in de groep is goed en voelt veilig en vertrouwd. Dat is ook fijn, want je deelt best veel met elkaar.
Voor alles wordt gezorgd, je hoeft zelf niks te doen, wat in het begin best moeilijk is, om b.v de tafel te dekken ofzo, maar uiteindelijk leer je ook hier je rust in te vinden.
Kortom het is het beste om dit zelf te ervaren en beleven.