Privésessie IREST coaching- DYAD

€ 60.00 per uur

*ultieme zelfzorg:
*je zelf leren kennen
*leren omgaan met gevoelens, emoties en gedachten. 
*diepe rust

Een IREST coaching  – DYAD  is een vorm van meditatie begeleiding en is heel geschikt als je minder wilt ‘praten’ en juist meer wilt leren voelen, in contact wilt komen met jezelf. Waarbij je ontdekt hoe je via de diepe ontspanningstechnieken van IRest- Dyad jezelf kan helpen, tot rust te komen, beter te slapen, meer zelfvertrouwen en energie te krijgen. 

Een I REST DYAD kan behulpzaam en helend zijn als je bv. In een burnout zit.Voel je jezelf onder grote druk staan, door rouw en verlies of andere dagelijkse stress en zorgen of zoek je verdieping en heb je persoonlijke vragen.

Je ontdekt en bouwt aan je een innerlijke ‘bron’ waaruit je altijd kunt tappen. Je kunt je dit voorstellen als een ‘doosje’ vol goede herinneringen, positieve gevoelens en innerlijke beelden die je energie en kracht geven. Je leert hoe je die systematisch kunt inzetten in tijden van ‘nood’. Door de ontspanningstechnieken zul je onopgemerkt oude manieren van doen, oude ervaringen en verdriet oplossen en er nieuwe voor in de plaats zetten.

Hoe zien de I Rest Coaching-sessie eruit?                                          

Tijdens het intake gesprek maken we samen een keuze welke sessie voor dat moment het beste bij je past. Soms is er meer behoefte aan gesprek, de andere keer aan ‘alleen maar ontspannen’.

Bij meerdere sessies krijg je soms fysieke oefeningen mee naar huis of oefeningen die kunt afluisteren. We beëindigen de IRest Coaching op het moment dat je weer voldoende zelf in staat bent om de ontspanning en energie te vinden die je nodig hebt en je zelf hebt ontdekt hoe je dit blijvend kunt inzetten. 

Sessie liggend:We starten met een fysieke opwarming om daarna makkelijker te kunnen ontspannen. Dat doen we met yoga-oefeningen gecombineerd met adem. Daarna lig je warm toegestopt op een dikke mat, met kussens waar nodig. Ik begeleid dan de ontspanning verder met instructies. Dat is het grootste deel van de sessie. Daarna is er tijd om na te praten en te reflecteren.

Sessie zittend: We zitten beide op een stoel, rustig samen, waarbij je uitgenodigd wordt om te benoemen wat je op dat moment ervaart en daar bij te blijven.
Jij krijgt alle ruimte om daar meer over te vertellen en dieper te voelen.
Zonder dat we iets willen oplossen of veranderen.
Enkel je aandacht richten op wat er nu is.                                                                                                                     

Deze Dyad kan ook heel goed via een online meeting. 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *